Testimonials

Hi Doris, lief dat je het vraagt 🥰Ik merk dat ik me relaxed voel, minder onrust in mijn maag en hoofd ervaar. Er minder “ Shit FM” ruist, heerlijk om te ervaren.. Dank je wel hiervoor🍀
Marga
The Netherlands

Ik heb een groepsenergie healing gehad bij Doris. Wat een bijzondere ervaring. Ik lag lekker op mijn bank thuis. Tijdens de healing was ik in een soort slaap waak stand. Ik had allerlei lichamelijke sensaties van gloeiende wangen, kriebel in mijn keel die later schor voelde en een heel orkest van geluiden in mijn buik. De volgende dag werd ik wakker met een lichte hoofdpijn die weer wegtrok en mijn schouders en bovenrug deed zeer. Dat laatste is een zwakke plek van mij. Dat is weer helemaal weggetrokken en voelt beter sinds lange tijd. Wat ze geheeld heeft weet ik niet maar ik voel me beter. Dank je wel Doris.

ENGLISH

I had a group energy healing session with Doris. What a unique experience. I was comfortably lying on my couch at home. During the healing, I was in a kind of semi-conscious state. I had various physical sensations, from warm cheeks to a tickle in my throat that later felt hoarse, and a whole orchestra of sounds in my stomach. The next day, I woke up with a slight headache that eventually went away, and my shoulders and upper back were sore. The latter is a weak spot for me. That discomfort has completely disappeared and feels better than it has in a long time. I don’t know what she healed, but I feel better. Thank you, Doris.

Loes

The Netherlands

Een beetje sceptisch meldde ik me aan voor een grouphealing van Doris. Ik wist namelijk niet precies wat het inhield, maar ik was wel getriggerd door een leuk en interessant gesprek dat ik had met haar. Dus hoppa ik meldde aan. Uit nieuwsgierigheid en omdat het goed voelde.

Ik besloot me vooral open te stellen en mijn monkeybrein niet de kans te geven met me aan de haal te gaan. En dat lukte! Doris stelde mij voor aanvang van de sessie enorm op mijn gemak. Alles is oké. En iedereen heeft een eigen ervaring. Je krijgt wat je nodig hebt. En dat was ook echt zo.

Tijdens de healing was ik echt even weg. Hoewel ik altijd enorm bezig ben in mijn hoofd kon ik het op dat moment allemaal echt even loslaten. Ik voelde veel vertrouwen en ik voelde mij verbonden met haar en met de groep.

Ik had voelde wat sensaties in mijn lichaam. Tintelingen in mijn knie bijvoorbeeld. Daarna een enorme rust en kracht. Het vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. Toen haalde Doris ons terug. Al wilde ik dat eigenlijk niet. Ik moest echt nog even landen.

En toen ik was geland had ik een energie en focus om allerlei dingen aan te pakken. Ik ben echt even aan de slag gegaan met mijn to-dolijstje. Dat voelde heel goed.

Binnenkort ga ik meedoen met de fullmoonhealing. Niet omdat ik nu wel weet wat het me gaat brengen. Maar wel omdat ik het idee heb dat het heel goed voor me is. En ik dit gevoel nog meer wil ervaren. Ook na de sessie zelf heb ik nog veel mooie en interessante gesprekken gehad met Doris en nieuwe inzichten in mijzelf gekregen.

Het klinkt misschien allemaal een beetje vaag. Maar probeer het vooral een keertje zelf! Terug in je lichaam, uit je hoofd en in rust dat gun ik iedereen.

ENGLISH

I signed up for a group healing session with Doris with a bit of skepticism. I wasn't exactly sure what it entailed, but I was intrigued by an interesting conversation I had with her. So, I decided to give it a try. Out of curiosity and because it felt right.

I decided to be open and not let my monkey mind take over. And it worked! Doris made me feel very comfortable before the session began. Everything is okay. Everyone has their own experience. You get what you need. And that was truly the case.

During the healing, I was really taken away. Despite always having a busy mind, I was able to let it all go at that moment. I felt a lot of trust and a connection with her and the group.

I felt sensations in my body. Tingling in my knee, for example. Then, a profound sense of peace and strength. The belief that everything will be okay. Then, Doris brought us back, although I didn't want to. I needed some time to come back to reality.

After landing, I had the energy and focus to tackle various things on my to-do list. It felt really good.

I'm going to participate in the full moon healing soon. Not because I now know what it will bring me, but because I have a feeling it's very good for me. I want to experience this feeling even more. Even after the session, I had many beautiful and interesting conversations with Doris and gained new insights into myself.

It might all sound a bit vague, but I encourage you to try it for yourself! Being back in your body, out of your head, and in a state of calm is something I wish for everyone.

Joline
The Netherlands

Wow, dank voor je openheid Doris en wat een ervaring! ♥️ Heel krachtig dat je ondanks je koorts toch de healing hebt gegeven, hoop dat je nu weer beter bent. Ik vond de healing heel bijzonder en voel me enerzijds wat sloom/zwaar maar tegelijkertijd zei mijn vriend tijdens het eten gisteren dat mijn energie lief en licht aanvoelde. 

ENGLISH

Wow, thank you for your openness, Doris, and what an experience! ♥️ It’s very powerful that you still conducted the healing despite having a fever. I hope you’re feeling better now. I found the healing session very special, and I feel somewhat sluggish/heavy, but at the same time, my friend mentioned during dinner last night that my energy felt gentle and light.

Leah 

The Netherlands

Ook veel dank namens mij Doris ❤️ ik heb de healing sessie eveneens als mooi en bij mij ook krachtig ervaren; ik was diep weg maar er gebeurde van alles in mijn lijf.Ik vond het een mooie ervaring en voel me vandaag best vol energie én tegelijkertijd rustig. Het geluid (muziek) happende inderdaad geregeld en om me niet te storen aan bijgeluiden had ik maar een oortje van mijn koptelefoon ingedaan en het geluid vrij zacht. Dit was prettiger, maar hierdoor heb ik wel het einde van de sessie niet meegekregen 😉

ENGLISH
a big thank you from me, Doris ❤️ I also found the healing session beautiful and quite powerful; I was deeply immersed, and there was a lot happening in my body. I had a lovely experience and today, I feel quite energized and at the same time, calm. The sound (music) did indeed cut out at times, and to not be bothered by background noises, I had only one earphone from my headphones on and the volume fairly low. This was more comfortable for me, but it means I missed the end of the session 😉

Karin
The Netherlands

Groepshealing Volle Maan Ram…tijdens de healing was ik onrustig en had ik last van verkoudheid, voelde ik spanning op mijn voorhoofd. Maar de Ram-energie zat blijkbaar goed in mijn systeem om te doen wat ík wil ongeacht wat anderen ervan vinden. Nog voordat Doris klaar was met de afronding, stapte ik uit de Zoom om mijn bed op te zoeken en te slapen. Slaap kwam echter niet, wel heelveel Ram-energie om doelgericht mijn wensen, mijn behoeften, mijn leven echt te gaan leven. Nóg vrijer van hoe het hoort, de verwachtingen van andere en de angst om als teveel (aanwezig) te worden gezien. De woorden vlogen uit mijn pen op papier, waaronder “Mijn wil is mijn wet”. 🙏💫 Dank Doris 🥰

ENGLISH

Group Healing Full Moon Aries… During the healing, I felt restless and had a cold, with tension in my forehead. However, it seems the Aries energy was well integrated into my system to do what I want regardless of what others think. Even before Doris had finished the conclusion, I left the Zoom to go to bed and sleep. Sleep didn’t come, but a lot of Aries energy did, to purposefully live my desires, my needs, my life. Even freer from how it’s supposed to be, the expectations of others, and the fear of being seen as too much. Words flowed from my pen onto paper, including “My will is my law.” 🙏💫 Thank you, Doris 🥰

Janice

The Netherlands

Ik voel mij prima, heb energie en overal zin in.

ENGLISH
I feel great, have energy, and am excited about everything.

Bregtje
The Netherlands

Hi lieve Doris 

Dank je wel, was een bijzondere ervaring 
Gisterenavond heel erg moe, dus lekker op tijd naar bed gegaan en heerlijk geslapen.

Voel me nu heerlijk, niks ‘moet’ 😜

Uitdagend om er woorden aan te geven 😊
Surrender to the flow en laat het gebeuren 

Nogmaals bedankt!

Knuffel 

ENGLISH

Hi dear Doris,

Thank you so much, it was a special experience. Last night, I was very tired, so I went to bed early and slept wonderfully. I feel great now, no ‘musts’ 😜

Challenging to put it into words 😊 Surrender to the flow and let it happen.

Thanks again!

Hug

Simon

The Netherlands

Het was net alsof je een half uur bezig bent geweest om die engelen vleugels van mijn rug af te halen. Heel bizar gevoel. Ben wel een stuk lichter.

ENGLISH
It was as if you spent half an hour removing those angel wings from my back. A very surreal feeling. I do feel much lighter now.

Dirkjan
The Netherlands

It was amazing, beautiful being🥰 my husband and are feeling so much lighter today✨️ We thank you from our head to toes🦶🏼 THANK YOU

Patricia

The Netherlands

Doris heeft een fijne energie die mij hielp goed te ontspannen tijdens de sessie. Ik voelde me een stuk rustiger na de sessie en heb daarna ook nog een paar mooie inzichten gehad. Ik vond het een hele bijzondere ervaring!

ENGLISH
Doris has a comforting energy that helped me relax during the session. I felt much calmer afterward and also gained some valuable insights. It was a truly special experience!

Dieneke
The Netherlands

It’s been the third time now, and I’m getting more aware of the benefits of this energy healing. In the beggining I was quite skeptical, even if I practice yoga and meditation and I’m curious about all the new ways to approach wellness.
Actually I was also a little nervous the first time, but then everything was so natural and comfortable, like my body already knew it was good for me! That’s why now I’m looking forward to my next energy healing!!
Thanks Doris to share your talent with us!
Lots of love! Daiana

Daiana

Italy

Hi Doris! Wat bijzonder was het gisteren.
Ik kon me in het begin moeilijk focussen op de healing en hoorde vreemde geluidjes, maar dat bleek jij te zijn en er allemaal bij te horen 🤗. Misschien had je dit vooraf verteld, ik schakelde een beetje laat in.
Ik heb vooraf intenties opgeschreven en tijdens de healing wat getekend en dingen opgeschreven.
Naast focus op wat ik echt wil heb ik het idee dat het helend heeft gewerkt tav een groot trauma waar ik/mijn gezin mee zitten. We kunnen er niet over praten, maar iedereen ervaart pijn van die gebeurtenis/periode.
Hopelijk heeft de healing voor mij en m’n gezin een stap naar verlichting gebracht.
Ik voelde dat pijn werd weggenomen, niet alleen voor mezelf maar kon dit ook ‘doorgeven’ naar kids en man. Ik zat ook in een bubbel, had lekker geurolie in een brander gedaan. Had een magnetisch, magisch gevoel met de maan. Daarom wilde ik m ook zo graag zien, maar helaas teveel wolken/gebouwen ervoor 🤗.

ENGLISH
Hi Doris! How special it was yesterday. At first, I had difficulty focusing on the healing and heard strange sounds, but it turned out to be you and all part of it 🤗. Maybe you could have mentioned this beforehand; I tuned in a bit late.
I had written down intentions beforehand and during the healing, I did some drawing and wrote things down. Besides focusing on what I truly want, I feel like it has been healing in relation to a major trauma that my family and I are dealing with. We can't talk about it, but everyone experiences pain from that event/period.
Hopefully, the healing has brought a step toward relief for me and my family.
I felt that pain was being taken away, not only for myself but could also 'pass it on' to kids and husband. I was also in a bubble, had put nice scented oil in a burner. Had a magnetic, magical feeling with the moon. That's why I wanted to see it so badly, but unfortunately, there were too many clouds/buildings in front of it. 🤗

Fleur
The Netherlands

Zeer mooie ervaring om te doen.
Na de healing voelde het als of er een last van me af gevallen.
En me veel vrijer voelde.
Ook mooi de adviezen die doris er na geeft.

ENGLISH

A very beautiful experience to have. After the healing, it felt as if a burden had lifted from me, and I felt much freer. Also, the advice that Doris gives afterward is wonderful.
 
Aad
The Netherlands
Ik ben van nature erg nuchter en zelfs sceptisch over dit soort onderwerpen maar ben wel altijd bereid iets uit te proberen. Ik ben bijvoorbeeld regelmatig gaan mediteren omdat ik na een tijdje proberen merkte dat het een positief effect had op de nerveuze spanning die ik vaak ervaar.
Na de eerste healing merkte ik geen merkbaar verschil maar besloot het toch een tweede keer te proberen. Deze keer voelde ik na een week of twee een vreedzame rust, de kalmte die ik normaal gesproken ervaar vlak na een meditatie. Ik had al een paar dagen niet gemediteerd omdat ik er geen behoefte aan had en wellicht is dat een gevolg van de healing.
Ik ga het zeker weer doen en kan het anderen ook zeker aanraden. Dankjewel Doris voor deze nieuwe ervaring!

ENGLISH
I am naturally very down to earth and even skeptical about these kinds of topics, but I am always willing to give things a try. For example, I started meditating regularly because after some time of trying it out, I noticed that it had a positive effect on the nervous tension I often experience.

After the first healing session, I didn't notice any noticeable difference, but I decided to give it a second try. This time, after about two weeks, I felt a peaceful calmness, the same kind of serenity I usually experience right after meditation. I hadn't meditated for a few days because I didn't feel the need to, and perhaps that's a result of the healing.

I will definitely do it again and I can definitely recommend it to others. Thank you, Doris, for this new experience!

Alex
The Netherlands

Nu veel beter, heb een mooie dag aan zee gehad. En goed gevoel met veel bezigheden rond mn huis. voel me creatiever, meer ruimte daarvoor.

Het gaat qua energie goed! Ik voel inspiratie voor nieuwe oplossingen in huis en zwemmen gaat ook plus. Zorgen dat ik niet teveel doe maar ik ben tevreden. Dank en liefs,😘

ENGLISH

Now much better, had a lovely day by the sea. Feeling good with lots of activities around my house. I feel more creative, more space for it.

Energy-wise, things are going well! I feel inspired for new solutions at home and swimming is also a positive. Making sure not to overdo it, but I’m content. Thank you and sending love, 😘

Joan

The Netherlands

Weet niet wat jij gedaan hebt maar heb bijna 10 uur geslapen🤗

Kan meer dingen toelaten en voel me vrij en heb gewoon meer energie

Aad
the Netherlands

It was good and i felt a lot.. in the beginning i was like in a rollercoaster and everything was turning.. but than i came in a very relaxed mood, and what i feelt was also pain in my head and in my tumy. i dont know now what it dose really for me, but i know something it did, but i cant explain it 🤷🏻‍♂️ thank you for the healing! 😘

ah and what i forgot to say, i dont know if im imagine just something but i saw a very clear blue color for a quit long time🤷🏻‍♂️

its dificult to say, but i think im relaxter now and im more than ever doing what I want.. and thats very nice for me and it feels sooo good. and im not feeling this angry feeling inside of me.. everthing is okey and im just enyoing and see what happens.. so yeah maybe a little diffrence is here. 

Lan

Switzerland 

I was so surprised when I first tried the 1:1 deep dive healing! I'm honest, there was a part of me still sceptical...but at the same time I was so thrilled by this new experience i was gonna try! Well, I could immediately feel that something was going on, especially throughout sensations that were stronger on the part of my body that always have problems or where normally I feel pain. That's why I also went for the group healing, still so powerful!! Thanks a lot Doris to let me experience what I normally just read!
Daiana
Italy

Doris gave me a hand in releasing what was alread within me. I knew it was there but she offered me a safe place and the knowledge to fully experience my potential. After the healing I was thirsty- not only on the physical way, but the way of being the true self I am. Forgetting about thinking and planning and getting into being. Still at the start, realizing, but at the start if something beautiful. I felt it all the way, and she helped me to experience it. My future is gonna be independent and free. While being human. I’m thankful for all Doris did for me. A really magical encounter ❤️

David

Ibiza

Ik ben ook dankbaar dat jij/dit op mijn pad kwam. Super wat jij doet en dankbaar dat ik mezelf weer even tegenkwam en dat ik weer kan shiften ❤️

ENGLISH:
I'm grateful that you/this came into my life. It's amazing what you do, and I'm grateful that I came across myself again and could shift that ❤️

Karin
the Netherlands

Hey darling goodmorning. So yesterday… after the group healing I was still really up in the air for at least 10/15 minutes. I also went to the kitchen and my boyfriend was there, but you know… I just wanted to be hugged. I didn’t want to talk or speak. So I wanted to tell you… Wow, it’s really powerful and I’m gonna tell you this: during the healing I woke up 2 minutes before the music started again. I can feel when you start and when you are done. So really, really powerful. I expected it to be less because we were in a group with 5 people. But actually it was different. But I felt it. I felt it! It doesn’t matter. It’s really something good what you’re doing. Go on with what you are doing. Go on like that, darling. It’s amazing.

Daiana

Italy

Ik denk dat er bij mij vooral oude troep naar boven is gekomen wat aangekeken mocht worden. Ben dus op een andere manier heel druk geweest het afgelopen jaar. Maar uiteindelijk heel veel opgelost (dank 🙏) en zit veel beter in mijn vel.

ENGLISH:
I think that mostly old junk came to the surface and it was time for me to look into it. So I've been very busy in a different way this past year. But eventually I solved a lot (thanks 🙏) and I'm feeling much better in my own skin.

Karin
The Netherlands

Hey. How are you today? Thanks so much again for yesterday Doris 🙏🏼 It helps heaps to finally be able to take care of my body and let it do the talking and lead the healing process instead of just being stuck in my head 💖✨

Interestingly enough I also had those twitches in my limbs still in halfsleep this morning. My body is definitely working on something

Irene

The Netherlands

Doris heeft een lekkere positieve en energieke vibe. De sessie met Doris was heel fijn. Ze nam rustig de tijd om eerst alles uit te keggen en om later even na te praten. Na afloop voelde ik me super relaxed. Zelfs een week later nog. 🙂

ENGLISH:
Doris has a nice positive and energetic vibe. The session with Doris was very nice. She took the time to explain everything first and to talk later. Afterwards I felt super relaxed. Even a week later. 🙂

Joan
The Netherlands

Dearest Doris,
the energy session with you was definitely an experience I wouldn’t want to miss. I felt comfortable and safe to let go and feel what my body has to tell.

And it responded unmistakably clear: I was shown things that turned from doubt into confidence, felt things I wanted to forget, things I couldn’t let go, things I haven’t seen from that specific angle, and I gained a trusting feeling of openness for experiences still to come.

I am feeling way calmer than before the session and as if almost every particle of anxiety and pain has left my system. It was an insightful and valuable addition to the journey I have been on so far.

A tender pat on the bruised back and a confidence booster to continue my healing journey. Thanks Doris for your openness, guidance and kind support in the process. 💖

Irene

Austria

De energy healing van Doris was erg prettig. Mijn gedachten gingen eerst alle kanten op. Daarna kwamen de obstakels met bijbehorende emoties. Ik had zoiets van daar moet ik wat mee na de healing. Dat is ook gebeurd en mijn twee grote problemen in het leven zijn inmiddels opgelost. Dankjewel Doris

ENGLISH:
The energy healing from Doris was very pleasant. My thoughts went all over the place at first. Then came the obstacles with accompanying emotions. I was like I have to do something with that after the healing. That has happened and my 2 big problems in life have now been solved. Thank you Doris

Annemarie
The Netherlands

My experience was that I felt in a moment of frustration in my day to day.  I felt like I wasn’t moving forward at all.  I know that I had blocks that didn’t allow me to continue.  So I decided to give it a try.  I had a high level of stress on a daily basis.

I would describe this session with the word connection.  It helped me connect with myself, to be able to see what was really hurting me.

I have to say that I have never been a great believer in energies, until I saw what they could do and change in me.  I have learned a lot from it

What I liked the most about the healing session is the peace and tranquility that I felt again, as if the negative had left me.

I would recommend this healing session, I think it was a beautiful experience that I would repeat again

Irene

Spain

Een energy healing van Doris is heel fijn. Ze geeft heel rustig en duidelijk uitleg over wat ze gaat doen. En ook dat alles wat gaat gebeuren er mag zijn. Tijdens de healing leek het alsof de tijd even stil stond. Er gebeurde veel qua energie in en om me heen.

De dagen erna voelde ik me groter en opener. Alles wat ik voelde in mijn lijf voelde intenser. Er mag meer ontvangen worden. Alles wat er gebeurt qua energie mag er nu voor mij zijn en is er om mij te ondersteunen.

Ik voel dit veel meer sinds de healing die ik heb ontvangen. Meer dan dankbaar dat Doris op mijn pad is gekomen 🙏🏼🙏🏼

ENGLISH:
An energy healing from Doris is very nice. She explains very calmly and clearly what she is going to do. And also that everything that is going to happen may be there. During the healing it seemed as if time stood still for a moment. A lot of energy was happening in and around me.

The following days I felt bigger and more open. Everything I felt in my body felt more intense. More may be received. Everything that happens in terms of energy may be there for me now and is there to support me.

I feel this much more since the healing I received. More than thankful that Doris crossed my path 🙏🏼🙏🏼

Bianca
The Netherlands

Hai Doris! Even een berichtje over hoe ik de Healing heb ervaren.

Ik vond het tijden de energy healing heel fijn om lekker thuis te kunnen liggen op bed, in mijn eigen cocon. Je legt goed uit wat je gaat doen, super fijn.

Na de Healing voelde ik mij opgelucht maar ook heel moe. De dagen erna was ik ziek… ik dacht ‘My God’ wat heb ik gedaan!

Maar mijn lichaam vertelde mij: ‘Slow down!’

Door daar meer naar te luisteren en ook nee te zeggen tegen een aantal dingen deze week voel ik dat dat mijn inzicht mocht zijn.

Nee is oké! Mijn energie is kostbaar!

Dankjewel voor deze ervaring en de inzichten 🙏🧡🙌

Nienke

The Netherlands

Doris is echt een heel lief en warm persoon. Ook tijdens de sessies: ze praat zo ontzettend liefdevol, waardoor je voelt dat je helemaal jezelf kunt zijn. De healing is een heerlijk moment om echt even tot rust te komen inde waan van de dag en dat gewoon lekker vanuit huis. Als je behoefte hebt aan rust, quality time en 'me-time': zeker doen dit!

ENGLISH

Doris is truly a very sweet and warm person. Even during the sessions: she speaks with so much love that you feel like you can truly be yourself. The healing is a wonderful moment to find peace in the midst of daily chaos, all from the comfort of your own home. If you're in need of some tranquility, quality time, and 'me-time,' definitely give this a try!

Mirelda
The Netherlands

Ik heb deelgenomen aan een online groepshealing van Doris. Dit was een zeer ontspannen ervaring en bracht allereerst een uitstekende nachtrust met diepe slaap. De dagen erna voelde ik veel energie, rust en compassie. Ook al was ik op het moment van de healing in een drukke buitenlandse stad middenin een intensieve week, ik stapte 2 dagen na de healing (en ondanks een zeer vroege vlucht) uitgerust het vliegtuig uit. Ik kan de healings van Doris zeker aanraden! 🙏🏻✨

ENGLISH

I participated in an online group healing session with Doris. It was a very relaxing experience and initially resulted in an excellent night’s sleep with deep rest. In the days that followed, I felt a lot of energy, calmness, and compassion. Even though I was in a busy foreign city in the middle of an intense week during the healing, I stepped off the plane feeling refreshed two days later, despite having taken a very early flight. I can definitely recommend Doris’ healing sessions! 🙏🏻✨

Lindy

The Netherlands

Dank Doris. Zeer diep geslapen vannacht en goed uitgerust wakker geworden.

ENGLISH
Thank you, Doris. I slept very deeply last night and woke up well-rested.

Ghislaine
The Netherlands

Samen met mijn man de volle maan healing van Doris gedaan, Doris vanuit Egypte. Wat een prachtige healing samen! Ikzelf was een periode heel diep weg, mijn lichaam voelde zwaar. Na de healing voelde wij ons allebei onwennig, alsof we in een nieuw lichaam zaten en weer moesten wennen. We waren eigenlijk gelijk meer in Verbinding met elkaar en het lijkt alsof onze Liefde voor elkaar meer stroomt. Wij zijn Doris dankbaar voor deze mooie ervaring en het effect op onze relatie❤️

ENGLISH

Together with my husband, we participated in Doris’ Full Moon healing, all the way from Egypt. What a beautiful healing experience it was! I had been in a deep period of struggle, feeling the weight in my body. After the healing, both of us felt a bit unfamiliar, as if we were in new bodies and needed some adjustment. Interestingly, we felt more connected to each other right away, and it seems like our love for each other flows more freely. We are grateful to Doris for this wonderful experience and its impact on our relationship ❤️.

 

Patricia

The Netherlands

Ik heb een Online Group Healing bij Doris gedaan en dat was heel bijzonder. Normaal heb ik een monkey mind maar nu was ik de hele tijd rustig en kalm. Nu, een dag later, kan ik me veel beter concentreren dan normaal als ik volle to-do-lijst. Zeker een aanrader dus.

ENGLISH
I participated in an Online Group Healing with Doris, and it was truly special. Normally, I have a monkey mind, but this time, I remained calm and peaceful throughout. Now, a day later, I can concentrate much better than usual, even when faced with a full to-do list. Highly recommended!

Dirkjan
The Netherlands

I had my first energy healing with Doris. Although I didn’t know what to expect I’m always open to try new things. Doris explained everything very well and I had a great experience. I felt like I was in a complete other world during the healing and it had a positive after effect <3

Cami

The Netherlands

Heel fijn ontspannen nu, voelde een pijnlijk stuk verlichten.
Dank Doris ❤️
Joan
The Netherlands
I received a very relaxing energy healing of Doris. We had such a lovely chat and our meetup was very alligned. Her session is one that is deeply nourishing and relaxing you.
Lonneke

Ibiza

Ik heb een Online Group Healing bij Doris gedaan en dat was heel bijzonder. Normaal heb ik een monkey mind maar nu was ik de hele tijd rustig en kalm. Nu, een dag later, kan ik me veel beter concentreren dan normaal als ik volle to-do-lijst. Zeker een aanrader dus.

ENGLISH
I did an Online Group Healing with Doris, and it was very special. Normally, I have a monkey mind, but during the session, I felt calm and peaceful the entire time. Now, a day later, I can concentrate much better than usual, even with a full to-do list. Highly recommended!

Dirkjan
The Netherlands

Hi Doris, voel me wel goed. Beetje licht in mn hoofd af en toe.
Heel goed geslapen en t gevoel wel vrolijker te zijn en meer energie te hebben. Vond t heel bijzonder de healing 😘

ENGLISH

Hi Doris, I feel pretty good. I’m experiencing a bit of lightheadedness from time to time. I had a really good night’s sleep and I feel happier and more energized. I found the healing session to be very special 😘

Saskia

the Netherlands

Good morning ❤️ I slept so much! ❤️ I'm feeling really good! I feel a lot of joy inside and it's so heartwarming.
Elisa
the Netherlands

Hey buufiee ❤️ ja, ik viel gewoon als een blok in slaap. Daarna heel moe. Maar wel wat bewuster van een aantal dingen. Vandaag voelde ik mij neergeslagen een beetje maar naar buiten hielp inderdaad. Dankjewel voor de mooie ervaring en kans om een beter mens te worden ❤️

ENGLISH

Hey neighbor ❤️ Yes, I fell asleep like a log. Then I felt very tired. But I’m more aware of a few things. Today I felt a bit down, but going outside did help indeed. Thank you for the beautiful experience and the opportunity to become a better person ❤️

Karima

The Netherlands

Doris! Wow wat een intense ervaring was het voor mij! Ik heb zoveel sensaties gehad die ik nog nooit eerder heb ervaren. Mijn armen voelden lood en loodzwaar, echt heel apart. Ook bij mijn keel gebeurde van alles. Soms had ik het gevoel dat ik bijna stikte, maar toch was het niet onprettig, ook weer heel apart. Mijn intentie voor de healing was dat ik mij graag beter wil kunnen uiten. Dus ik vind het wel opmerkelijk dat ik zoveel sensaties bij mn keel voelde. Ik had echt het gevoel dat ik heel heel diep/ver was. Ik klapte eruit omdat ik opeens een stem luid mn naam hoorde zeggen. En toen hoorde ik mn kleine pas huilen. Ik schrok best van de stem. Vanochtend heb ik het opgezocht en het is een teken van helderhorendheid? Volgens mij ben ik ergens geweest waar ik engelen//gidsen kon horen? Ik weet het allemaal niet, maar het was een hele fijne ervaring. Dank je wel, lieve Doris, voor dit geschenk! Ik zal zeker een 1 op 1 bij je boeken!

En vandaag voel ik me heel licht op een manier die ik niet eerder heb ervaren.

ENGLISH:
Doris! Wow, what an intense experience it was for me! I had so many sensations that I've never experienced before. My arms felt heavy, like lead, really strange. There was also a lot happening in my throat. Sometimes, I felt like I was almost choking, but it wasn't unpleasant, again, really peculiar. My intention for the healing was to improve my ability to express myself, so I find it remarkable that I had so many sensations in my throat. I really felt like I was going very, very deep/far. I snapped out of it because suddenly I heard a voice loudly saying my name. And then I heard my baby crying. The voice startled me. This morning, I looked it up, and it's a sign of clairaudience? I think I may have been somewhere where I could hear angels/guides? I don't know for sure, but it was a very beautiful experience. Thank you, dear Doris, for this gift🙏 ❤ I will definitely book a one-on-one session with you!

And today, I feel very light in a way I've never experienced before.

Kim
the Netherlands

Ik voel me lichter, blijer, warm met de healing, met meer vertrouwen. heel bijzonder. Met alle ingrijpende gebeurtenissen in mn leven en duizeligheid en andere beperking is dat heel fijn. Liefs Joan ❤️

ENGLISH:

I feel lighter, happier, and warmer with the healing, with more confidence. It’s very special. With all the significant events in my life and dizziness and other limitations, it’s very nice. Love, Joan ❤️

Joan

the Netherlands

Ik heb voor het eerst van mijn leven een energy healing bij Doris gehad (al stond ik er wel voor open, ik wist niet wat ik kon verwachten). Het was echt een topervaring en Doris legde alles goed uit, over wat er zou gebeuren. Deze sessie van Doris is echt een aanrader!!!

ENGLISH:
I had an energy healing with Doris for the first time in my life (although I was open to it, I didn't know what to expect). It was really a top experience and Doris explained everything well, about what would happen. This session by Doris is highly recommended!!!

Marloes
The Netherlands

Ik heb een heerlijke energie-healing gehad. I love it ! Mijn vastzittende spieren en pijntjes gingen weg, en voelde me zo relaxt en een stuk lichter. Dank je wel Doris ❤️

ENGLISH:

I had a wonderful energy healing session. I love it! My tight muscles and pains went away, and I felt so relaxed and much lighter. Thank you so much, Doris ❤️

Leander

The Netherlands

Hi meissie...ik wilde je nogmaals bedanken..ik voel mij zo relax (en minder onzeker ofzo)
Ja ik ik heb een beetje gek geslapen (was een soort van hyper) en voel mij nu heeeeeeel relax
Ben er trots op dat ik het gedaan heb
En ben iedereen aan t appen dat ze het ook moeten doen.

ENGLISH:
Hi girl...I just wanted to thank you again..I feel so relaxed (and less insecure or something)
Yes I slept a bit crazy (was kind of hyper) and now I feel very relaxed
Am proud that I did it
And I'm telling everyone to do it too.

Marloes
The Netherlands

Ik had geen verwachtingen van wat er zou komen, al gauw toen ze begon voelde ik de energie en zag ik het ook golven door mijn ogen.
Zeer fijne ervaring in een fijne omgeving. Ik zal er vaker komen zodra ik er behoefte aan heb.

Marc

The Netherlands

Doris is fijne, warme en positieve vrouw. Ik voel me bij haar prettig en helemaal op mijn gemak. Ik lag heerlijk op haar zachte massagetafel, met een dekentje, relaxte muziek op de achtergrond en kaarsen. Ik had nog nooit een energetic healing gehad en ik heb dit als heel fijn en ontspannend ervaren.

Ik was meestal wakker tijdens de healing, maar viel af en toe heel kort in slaap. Twee keer voelde ik een heel warm gevoel, een warme golf die door mijn hele lijf ging, die bestond uit allemaal kleine golfjes van mijn kruin tot mijn tenen. Dit was een heel bijzonder en mooi gevoel dat ik nog nooit eerder heb gevoeld.

Op andere momenten voelde ik tintelingen in mijn handen en rond mijn hoofd. Dat was ook een fijn gevoel. Ik denk dat dat de energie is die zij me gaf. Ook voelde ik op verschillende momenten een zachte druk op mijn hoofd, nek en schouders. Dat zijn bij mij de plekken waar spanning gaat zitten.

De sessie duurde 1,5 uur. Ik voelde me rustig, fijn en ontspannen. Achteraf hebben me nog even nagepraat met een kopje thee. Doris vertelde dat ze vooral op 2 plekken voelde dat daar onbalans was en dat ze daar verdriet en angst voelde. Dat was voor mij herkenbaar en daar hebben we over gesproken. De dagen na de healing voelde ik me goed en prettig.

ENGLISH:
Doris is a nice, warm and positive woman. I feel comfortable and completely at ease with her. I lay wonderfully on her soft massage table, with a blanket, relaxing music in the background and candles. I had never had an energetic healing before and I experienced this as very nice and relaxing.

I was mostly awake during the healing, but occasionally fell asleep very briefly. Twice I felt a very warm feeling, a warm wave that went through my whole body, consisting of many small waves from my crown to my toes. This was a very special and beautiful feeling that I have never felt before.

At other times I felt tingling in my hands and around my head. That was also a nice feeling. I think that's the energy she gave me. I also felt a gentle pressure on my head, neck and shoulders at various times. Those are the places where tension sets in for me.

The session lasted 1.5 hours. I felt calm, nice and relaxed. Afterwards we chatted for a while with a cup of tea. Doris said that she felt especially in 2 places that there was imbalance and that she felt sadness and fear there. That was recognizable to me and we talked about it. The days after the healing I felt good and comfortable.

Judy
The Netherlands

Ik had geen verwachtingen van wat mij te wachten stond.het was mijn aller eerste sessie. Eenmaal binnen voelde ik de relaxte sfeer en voelde me gelijk op mijn gemak bij Doris toen ik plaats nam op de massage tafel lag die al gauw heel lekker en kon ik fijn ontspannen ook door het fijne achtergrondmuziek. Algauw voelde ik de energie en zag het ook golven in mijn ogen.wat dieper in de sessie begon mijn buik Vreemde geluiden te maken en voelde dat ze daar ook haar aandacht plaatste. Ook tintelde mijn vingers zo nu en dan.toen ze klaar was voelde ik mij veel lichter en losser dan voor de sessie ik mocht rustig bij komen het was een mooie en zeer fijne ervaring bij haar en zal zeker terug komen voor meer sessies

Nu een dagje verder en voel me aardig traquillo, ik merk dat het allemaal wat overzichtelijk is, alsof alles in slomotion gaat ik ben bewuster dan ooit en mijn tril handjes zijn bijzonder rustig. ik voel me heel fijn Doris.

Marc

The Netherlands

At the beginning I just wanted to experience that kind of healing since I am a therapist myself. Then I felt that I could need support for my hypersensitive nervous system.

I felt a soft but powerful flow of energy through my body systems. I felt very safe and connected with Doris.
The most thing I loved was the clearness, the lightful and energising sensations I felt all over my body. I recommend Doris' energy healings to others, yes definitly!

Katharina
Austria
Privacy & cookie policy
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google